Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : 0 - 3

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Άλλαξα το κεντρικό χαφ (Πατσιώρα Κων/νο) στο 50' για λόγους τακτικής με αμυντικό χάφ (Ακίδη Παναγιώτη).

2) Άλλαξα το αριστερό χάφ (Τάσσο Χάρη) στο 59' λόγω τραυματισμού, με αριστερό μπάκ (Γκασίδη Κυπαρίσση), που για τις ανάγκες του αγώνα έπαιξε αριστερό χάφ.

3) Άλλαξα τον επιθετικό (Πασχαλίδη Δημήτριο) στο 65' λόγω κούρασης με άλλον επιθετικό (Πρίπο Ιωάννη).

4) Εκτός 18αδας έμειναν Παπαδόπουλος Δημήτριος και Θεοδωρίδης Χρήστος, λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

5) Εκτός 18αδας έμειναν Χυταρίδης Ιωάννης, Μεντίζης Δημήτριος, Τηλέγραφος Αθανάσιος, Παπάζογλου Νικόλαος, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης και Χατζηκων/δης Σάββας, λόγω τακτικής του παιχνιδιού.

6) Εκτός 18αδας έμεινε ο Σιριτούδης Άγγελος λόγω αδιαφορίας για την ομάδα.

7) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - 14 

2) ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ   - 11 (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

3) ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ   - 8

4) ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ     - 7 (ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

5) ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ   - 1 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

2) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1

3) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1

4) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

2) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 2 ΓΚΟΛ

3) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ - 1 ΓΚΟΛ

4) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

5) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 4

2) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 3

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 415'

2) ΒΕΣΑΖΗΣ ΔΗΜΟΣ – 408'

3) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 405'

4) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 397'

5) ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 382'

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 368'

7) ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ – 352'

8) ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 332'

9) ΓΚΑΣΙΔΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – 252'

10) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 247'

11) ΤΑΣΣΟΣ ΧΑΡΗΣ – 225'

12) ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 188'

13) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 134'

14) ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 87'

15) ΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 79'

16) ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 73'

17) ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 67'

18) ΣΙΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 63'

19) ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 30'

20) ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 21'

21) ΠΡΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 18'

22) ΧΥΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 7'  

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)

 

Το όγδοο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωταθλήμα της ΕΠΟ Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Δράμας (Προσοτσάνη). Το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές για την εποχή και η θερμοκρασία ιδανική για ποδόσφαιρο (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 1 - 2 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 4 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα μου στο απο την αρχή ώς το τέλος του παιχνιδιού έπαιξε αμυντικά με αντεπιθέσεις. Η αμυντική γραμμή ήταν συμπαγής, ενεργετική, αλάνθαστη και η απόσταση των γραμμών μεταξύ τους ιδανική, με συνέπεια ο αντίπαλος να αρκεστεί σε μερικά ακίνδυνα σούτ έξω απο την περιοχή μας. Επιθετικά όποτε παίξαμε κινηθήκαμε γρήγορα, με χαμηλές μεταβιβάσεις και ακρίβεια, δημιουργώντας τεράστια ρήγματα στον αντίπαλο με αποτέλεσμα την επίτευξη τριών (3) τερμάτων. Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι οι κεντροεπιθετικοί μου εκτελέσαν σωστά με μεγάλη αποτελεσματικότητα απο πλεονεκτικές θέσεις (ύψος του πέναλτι και μικρής περιοχής). Επειδή λοιπόν το σκόρ του παιχνιδιού ήταν 0-3 στο 50', απο το 55' αλλάξαμε τακτική παίζοντας με δύο αμυντικά χάφ για διαχείριση του παιχνιδιού και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, ώστε να μην κινδυνέψουμε καθόλου (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Απο την πλευρά μας διακρίθηκε όλη η ομάδα για την αμυντική της συμπεριφορά ανεξαιρέτως. Διακριθέν ήταν ο κεντρικός χάφ (Καρακασίδης Περικλής), ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα που πετύχαμε, μοιράζοντας δύο (2) ασίστ και σκοράροντας μία (1) φορά (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο μέχρι και το 80' και ήταν πολύ ώριμη η διαχείριση των δυνάμεων απο το σύνολο των παικτών με συνέπεια να φαίνονται οτι είναι ξεκούραστοι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος απο αγώνα σε αγώνα συνεχώς βελτιώνεται με αποτέλεσμα : (α) την εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνατότητες τους, (β) το καλό κλίμα που δημιουργείται μεταξύ των παικτών τόσο απο τη διαχείριση μέσα στα αποδυτήρια – προπονήσεις και τις νίκες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, (γ) την αυτοθυσία του κάθε παίκτη για τον συμπαίκτη του κατα τη διάρκεια του αγώνα, (δ) το 100% του κάθε παίκτη άσχετα απο τις δυνατότητες που διαθέτει και (ε) το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ). 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 - 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με δύο αμυντικά χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 3 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο τα 2 αμυντικά χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τους 3 του κέντρου να πατούν περιοχή. Η ομάδα του αντιπάλου απο την αρχή ώς το τέλος του αγώνα είχε τεράστια προβλήματα στην αμυντική της συμπεριφορά, με κύριο χαρακτηριστικό τις μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και σε αρκετές περιπτώσεις την παθητική άμυνα. Μεσοπιθετικά προσπαθούσε με χαμηλές μεταβιβάσεις και με μεταφορά της μπάλας απο συγκεκριμένο παίκτη (Νο 10) να αναπτυχθεί, αλλά η μονόπλευρη αυτή ανάπτυξη ήταν προβλέψιμη και σταματούσε πάντα απο τη σωστή αμυντική κάλυψη του αντιπάλου. Επιθετικά ο αντίπαλος δεν είχε καθόλου αυτοματισμούς και γενικά δεν είχε κανένα επιθετικό πλάνο, αφού σε κανένα σημείο του  αγώνα δεν απείλησε  (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Ατομικά  απο την ομάδα του αντιπάλου ξεχώρισε ο παίκτης με το νούμερο 10, ο οποίος προσπαθούσε απελπιστικά μόνος του να διασπάσει το αμυντικό τείχος του αντιπάλου. Οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν στη μετριότητα (ΑΤΟΜΑ). Οι δυνάμεις των παικτών ήταν σε άριστο επίπεδο μέχρι το 80' με εξαιρέσεις 1-2 παίκτες (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά του αντιπάλου δεν ήταν καλή για δύο (2) λόγους : (α) Δεν προσπάθησε καθόλου να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα για τα τρία (3) τέρματα που δέχθηκε και (β) ενώ έπαιζε στην φυσική της έδρα, φαινόταν πιο αδύναμη απο τον αντίπαλο (σαν να έπαιζε αυτός στην έδρα του) - (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)   

  

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.