Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ:  2 - 1

 

 

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) Αναγκαστική αλλαγή στο 56' τον κεντρικό χάφ (Κεσκίνη Α.), λόγω τραυματισμού, με τον περιφερειακό επιθετικό (Λιάσκο Α.)., που μπορεί να κινηθεί και ώς κεντρικό χάφ.

2) Αναγκαστική αλλαγή στο 75' τον κεντρικό αμυντικό (Σαρηγιαννίδη Χ.), λόγω τραυματισμού, με δεξί χαφ (Σουκασιάν Ε.). Το δεξί χάφ, που έπαιζε ώς εκείνη τη στιγμή (Τζουμάκας Σ.), έπαιξε ώς κεντρικός αμυντικός.

3) Άναγκαστική αλλαγή στο 85' του φουνταριστού επιθετικού (Καρακασίδη Π.), λόγω τραυματισμού, με άλλο φουνταριστό επιθετικό (Ιωαννίδη Ι.).

4) Εκτός 18αδας έμεινε ο Μαρουλής Π., λόγω αδιαφορίας για την ομάδα. 

5) Εκτός 18αδας έμειναν οι Δήμου Π., Καρανίκας Α., Μπέκο Ε., Λαμπίρης Ι., Μούτλιας Α. και Κείσογλου Α., λόγω οτι κρίνονται ανέτοιμοι για παιχνίδια πρωταθλήματος υψηλού ανταγωνισμού. 

6) Εκτός 18αδας έμειναν οι Σιπάκης Ι. και Φραγκιαδάκης Α., λόγω εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

7) Εκτός 18αδας έμεινε ο  Κολγκέγκα Ν., λόγω μη έκδοσης δελτίου.

8) Οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν στην 18αδα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

1) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)               19 (32 - 5) 

2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ (ΡΕΠΟ)                15 (21 – 9)

3) Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΡΕΠΟ)                       11 (20 – 8)*

4) ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)        10 (26 - 7)*

5) Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΡΕΠΟ)   7 (18 - 19)

6) ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (ΡΕΠΟ)                                 4 (5 – 48)

7) Α.Ο. ΜΑΙΣΤΡΟΥ (2 ΡΕΠΟ)                              0 (0 - 26)

 

 ΟΠΟΥ (*) ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

2) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 1 ΓΚΟΛ 

3) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΟ) - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 15 ΓΚΟΛ

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5 ΓΚΟΛ

3) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

4) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 3 ΓΚΟΛ 

5) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 3 ΓΚΟΛ 

6) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 3 ΓΚΟΛ

7) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 1 ΓΚΟΛ

8) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 1 ΓΚΟΛ

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΙΣΤ – ΓΚΟΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 6

2) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 5

3) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 3

4) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 3

5) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ - 2

6) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2

7) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 2

8) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ - 1

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

1) ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ – 497'

2) ΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – 468'

3) ΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΝΑΣΜΙ – 468'

4) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 457'

5) ΜΠΟΥΡΝΤΙΝ ΜΠΟΡΙΣ – 451'

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – 442'

7) ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 427'

8) ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 403'

9) ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 396'

10) ΚΟΥΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 368'

11) ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 316'

12) ΣΙΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 263'

13) ΣΟΥΚΕΣΙΑΝ ΕΝΤΓΚΑΡ – 231'

14) ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 182'

15) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – 155'

16) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 104'

17) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 82'

18) ΑΝΡΙ ΜΑΡΣΕΛ – 46'

19) ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 41'

20) ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 18'

21) ΜΠΕΚΟ ΕΡΓΚΙ – 12'

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)

 

Το όγδοο παιχνίδι της ομάδος μου για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Έβρου / Νότιος Όμιλος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας 'Κωστας Χριστοφορίδης'. Το γήπεδο μας ήταν σε καλή κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, αφού έπαιζε ο 1ος με τον 2ο του πρωταθλήματος με διαφορά πόντων μεταξύ τους 1 βαθμό (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 - 2, σε σχηματισμό 3 – 1 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα με ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα και κάλυψη απο το 1 αμυντικό χαφ. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και 1 περιφερειακό επιθετικό. Η ομάδα μου έπαιξε ποδόσφαιρο τακτικής αντεπιθέσεων απο την αρχή εώς το τέλος του παιχνιδιού, γνωρίζωντας την αδυναμία του αντιπάλου στο κέντρο της αμυνάς με τους αργούς αμυντικούς που διέθετε, πέρνωντας το μέγιστο των πόντων απο το παιχνίδι με νίκη 2-1. Αμυντικά δουλέψαμε σκληρά με πείσμα, με σωστές τοποθετήσεις και ατομική αυταπάρνηση, και αν εξαίρεσουμε το γκόλ που δεχόμαστε και ένα δοκάρι κρατήσαμε τους αντιπάλους μακριά απο την εστία μας. Κεντροεπιθετικά δε στηριχτήκαμε σε ορθόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού, αλλά χρησιμοποιώντας ψηλές μεταβιβάσεις με τακτική αντεπίθεσης προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα με άμεσο παιχνίδι και πετύχαμε να γίνουμε επικίνδυνοι σε 4-5 ευκαιρίες τουλάχιστον, μία εκ των οποίων μας έδωσε και το τέρμα της νίκης. Επιθετικά δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη ημέρα, αφου οι επιθετικοί μου τακτικά κινούνταν λάθος, αλλά αμυντικά ήταν άριστοι αφού βοήθησαν σε όλες τις μονομαχίες που δόθηκαν για την ανάκτηση της μπάλας απο τον αντίπαλο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Η ομάδα συνολικά κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο αμυντικής λειτουργίας και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας (Σαρηγιαννίδης Χ.) ήταν υποδειγματικός, αφού έπαιξε με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση,  ενώ πάντα βρισκόταν στη σωστή θέση για να σταματήσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες του αντιπάλου (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Η συμπεριφορά της ομάδος ήταν υποδειγματική, άν σκεφτεί κανείς οτι ο αντίπαλος αγωνιζόταν ώς επι το πλείστον με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες. Η διαφορά ηλικίας του αντιπάλου και η διαφορά σωματικής διάπλασης ορισμένων παικτών που ήταν ιδιαίτερα εμφανής, όχι μόνο δεν επηρέασε την ομάδα μου αλλά αντίθετα την πείσμωσε παίζοντας το ποδόσφαιρο που χρειαζόταν για να κερδίσεις μία τέτοια ομάδα. Η ατσαλένια θέληση των παικτών λοιπόν και το να μην υποκύπτεις σαν ομάδα ακόμα και όταν γνωρίζεις οτι τα δεδομένα δεν είναι υπέρ σου, δείχνει χαρακτήρα πρωταθλητή (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

   

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΛΟΥ)

 

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 3 - 3, σε σχηματισμό 4 – 2 – 1 - 3. Η άμυνα έπαιξε ζώνη με κάλυψη χώρου χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 2 αμυντικά χάφ μπροστά απο την άμυνα και 3 κεντρικά χάφ στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα (όταν αμυνόταν). Η επίθεση έπαιξε με 1 κεντρικό χάφ πίσω απο τους επιθετικούς και 3 σε πλήρες βάθος. Το παιχνίδι του αντιπάλου απο το 1'-90' ήταν παιχνίδι πρωτοβουλίας με κατοχή μπάλας, αλλά δίχως εμπνεύσεις, τελικές πάσες και επιθετικές εκφράσεις. Αμυντικά πίεζε ψηλά, αλλά είχε τεράστια κενά πίσω, αφού οι κεντρικόι αμυντικόι ήταν αργοί και στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου ήταν ευάλωτοι. Κεντρικά κρατούσε με ιδιαίτερη ευκολία την μπάλα και είχε υψηλή κατοχή, δίχως όμως να μετουσιώνεται όλη αυτή η υπεροχή σε τελικές προσπάθειες, ποδοσφαιρικά θα λέγαμε οτι είχε ανούσια κατοχή. Επιθετικά ήταν ακίνδυνοι, αφού με εξαίρεση το τέρμα που πετυχαίνουν δε δημιουργούν απολύτως κανέναν άλλο κίνδυνο και κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν έπειτα προήλθαν απο ατομικές ενέργειες αμυντικών με πιό χαρακτηριστική το σούτ του δεξίού μπάκ απο τα 25 μέτρα πλάγια που σταμάτησε στο δοκάρι (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Συνολικά η ομάδα του αντιπάλου προσπάθησε να εκμεταλλεύτει τη διαφορά στη σωματική του διάπλαση παίζοντας σκληρά, σε μερικά σημεία ακόμα και βάναυσα εξαιτίας της ανοχής του διαιτητή, αλλα γενικά πλήν του ενός αμυντικού χάφ που προσπαθούσε να οργανώσει μόνος του όλο το παιχνίδι (αυτός έδωσε και την ασίστ στο τέρμα που πετυχαίνουν), όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε μέτριο επίπεδο (ΑΤΟΜΑ). Το επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν άριστο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου προκάλεσε δυσμενή σχόλια και άσχημες εντυπώσεις, καθώς επίσης έκπληξη προκάλεσε η μη αντίδραση του προπονητικού επιτελείου στην τακτική αντεπιθέσεων που επέλεξε να παίξει ο αντίπαλος (γνωρίζωντας οτι διαθέτει αργούς αμυντικούς και ο αντίπαλος απο την άλλη διαθέτει ταχύτατους κυνηγούς). Στα θετικά η χειρονομία αρκετών παικτών που με τη λήξη του παιχνιδιού έσπευσαν να συγχαρούν τον αντίπαλο για τη νίκη (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).   

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.